Rólunk

A Brainery! képzéseket elsősorban szakember-képzés céljából indítottuk, a maga nemében egyedülálló rendszerként a magyar piacon.

Ötvözi a gyakorlati és a tapasztalati tudást - közelebb áll egy gyakornoki programhoz, mint egy tantermi képzéshez, de közben igyekszik figyelembe venni, hogy eltérő tudásszinttel rendelkező emberek alkotják a képzés célpiacát.

A tananyag gerincét az az igényhalmaz adja, amivel az INTREN és a JabJab szakemberei jelenleg is szembesülnek a hazai piac legnagyobb ügyfeleinél. 100%-ban hasznos, munkában alkalmazható tudással gazdagodhatsz a képzéseinken.

A webanalitikai képzéshez oktatónak Tóth Nórit és Geiger Tomit választottuk, akik nemcsak gyakorló szakemberek, de rengeteg tréning is van már a hátuk mögött az elmúlt 15 évből.

Építünk a személyes jelenlét erejére, de a képzési terv kellően rugalmas ahhoz, hogy ne lehetetlenítse el, ha a személyes megjelenésed időnként akadályba ütközik.

Kifejezett cél, hogy a program végére a résztvevők több hazai szakembert megismerjenek, találkozzanak hazai cégek olyan beosztású kollégáival, akik webanalitikai csapatot vagy teljes céget vezetnek. Sikernek azt tekintjük, ha akár nálunk, akár valamelyik partnerünknél munkába tudsz állni, amennyiben szeretnél.

A hetekre lebontott részletes programot átbeszéli veled Nóri vagy Tomi, ha jelentkezel az alábbi űrlappal.

Hol olvashatsz rólunk?