Tóth Nóra

Tóth Nóra

a Brainery! oktatója

Mottóm: Mérj pontosan, elemezz részletesen, dönts bátran!

Közgazdász diplomámat a Budapest Gazdasági Főiskolán szereztem, a szállodaiparban ecommerce managerként ismerkedtem meg és szerettem bele az online marketing világába.

Néhány év után a Google-nél gyarapítottam addigi ismereteim az online marketing kampányok optimalizálása és elemzése terén. A Google Analytics szakértők globális vezetőjeként dolgoztam Dublinban. Itt vált egyértelművé számára, hogy a webanalitika az, amiben igazi kihívásokat látok, és szenvedélyemmé vált, hogy szinte mindent mérni tudjunk, ami az online (sőt, ma már azt is, ami az offline) világgal kapcsolatos.

Fontosnak tartom, hogy az eredményeket ne csak egy szemszögből közelítsük meg, és a digitális marketingben alkalmazott eszközök egymásra gyakorolt hatását is figyelembe vegyük egy-egy döntés meghozatalakor.

Magyarországra hazatérve az INTREN-nél kezdtem el egy különálló analitikai, majd pár évvel később egy SEO üzletágat építeni, melyeknek ma is vezetője vagyok.

A legfontosabbnak azt tartom, hogy lépést tudjunk tartani a digitális ökoszisztéma rohamosan fejlődő újdonságaival, az üzleti eredményeket ne csak mérni tudjuk pontosan, hanem azokra alapozva magabiztos döntéseket is hozhassunk.