Fonyó Adrienn

Adrienn Fonyó

a Brainery! oktatója

Tanulmányaimat 2017-ben fejeztem be az Óbudai Egyetemen, ahol közgazdász diplomát szereztem, majd az iskolapadból közvetlenül a PPC vizeire eveztem. Jelenleg is ezen a területen kamatoztatom a korábban megszerzett, illetve főként az azóta folyamatosan bővített tudásom az INTREN berkeiben, Senior PPC managerként. A folyamatos tanulás és tudás iránti vágy mindig is behálózta mindennapjaimat, lenyűgözőnek tartom a technológiai újdonságokat, ezért fontosnak tartottam, hogy a munkám során is szünet nélkül rajta tarthassam az ujjam a digitalizáció ütőerén.
Számomra a PPC szakma szépsége a megunhatatlanságában rejlik, hiszen az állandó megújulás és lelassíthatatlan fejlődés számos lehetőséget nyújt egy-egy friss megoldás tesztelésére, változatosságot csempészve ezzel a hétköznapokba. Több, mint öt év szakmai tapasztalattal, számtalan belföldi és külföldi PPC kampány tervezésével, menedzselésével, optimalizálásával és riportálásával a hátam mögött már közel 2 milliárd forint hirdetési költésért feleltem. Ezek mellett otthonosan mozgok a Google Marketing Platform rendszereinek útvesztőjében is. Sikeres kampányaim és az ügyfeleim elégedettsége mellett hivatalos elismerésekkel is gazdagodtam az utóbbi években:

  • 2021-ben megszereztem a Google Digital Champion elismerést
  • 2020-ban, majd 2022-ben is elnyertem a European Search Awards legjobb PPC kampány díjat pénzügyi és turizmus kategóriában

Célom, hogy a képzés során olyan gondolkodásmódot és szemléletet adják át, melynek segítségével bármikor helyt tudsz állni, még akkor is, ha az elavuló tárgyi tudás cserben hagyna.