GYIK – Gyakran ismételt kérdések

Ha az előzetes beszélgetésen az derül ki, hogy ez a program neked való, akkor igazából a részvételedhez csak számítógép és internet kell :)

Nagyon sok tréninget tartottunk már 2009 óta. Tanteremben, online, COVID előtt, COVID alatt, külső helyszínen, irodában, mindenhogy. Mi mindezek alapján hiszünk benne, hogy sokkal többet szedsz fel, ha eljössz a hétfői napokra és velünk vagy, valamint alkalmanként kihasználod a személyes konzultációs lehetőségeket is. A képzés során azt fogjuk kérni, hogy végezd el a heti feladatokat, ez lesz a kritikus pont. Ha nem jössz el személyesen hétfőnként, mi nem ellenőrizzük, hogy végignézed-e online a videót, ott ülsz-e online a géped előtt végig, stb. De az érdeked az, hogy részt vegyél. Ezen kívül nem kell megjelenned, de vannak közzétett “office hour”-ok, amikor személyesen tudsz beszélni az előadókkal a heti feladatokról vagy később a futó projektekről. Ezek az egyeztetések már sokszor online vannak, de a megadott időben mi rendelkezésre fogunk állni személyesen is. Alapból ez egy integráns képzés, ha Neked csak egy része kell ennek a tudásnak, arra van elég sok külön tanfolyam a piacon, akár még a JabJabnál is.

A képzés nyelve magyar, de rengeteg anyag, amit olvasni fogsz és amit használunk, az angol. Ha nem tudsz elolvasni/megérteni angol anyagokat, az nem lesz jó.

Jelképes oklevelet minden, az akadémiát sikeresen elvégző hallgató kap, az igazi eredmény azonban egy piacképes tudás és remélhetőleg válogatott munkalehetőségek lesznek.

Nem igazán, de van megoldás! Ebben a programban sok sok energiát fordítunk arra, hogy a végén munkát találj, dolgozni tudj, jó eséllyel pályázz állásokra, ismerd a karrier lehetőségeket. Ha igaz rád a fenti állítás, és a karriered a helyén van, a tudásra vágysz, akkor válaszd a sima céges tréningeket pl. Tomiéktól.

A webanalitikai képzés ára bruttó 880.000 Ft. A díj kifizetésére több lehetőséget is biztosítunk, a részleteket olvasd el itt.